Євробачення-2024: українські співачки Alyona Alyona та Jerry Heil вийшли у фінал

У вівторок, 7 травня, у шведському Мальме стартував 68-й пісенний конкурс «Євробачення». Участь в ньому взяли 37 країн. Україну представив дует Alyona Alyona та Jerry Heil.

За результатами першого півфіналу пісенного конкурсу «Євробачення-2024», представниці України із піснею «Teresa & Maria» увійшли до десятки фіналістів. Цікаво те, що Україна стала єдиною країною на «Євробаченні», яка одразу пройшла у фінал не лише протягом усіх років, а й загалом в історії конкурсу.

Постановницею номера для українських учасниць стала дворазова номінантка на премію Grammy, відома українська кліпмейкерка Таню Муіньо. Вона режисувала кліпи для Гаррі Стайлса, Біллі Айліш та інших зірок.

Тепер українки будуть змагатися за перемогу у фіналі, який відбудеться 11 травня о 22.00 за участі 26 країн.

Вітаємо наших дівчат та вболіваємо за них надалі! Віримо, що молоді і талановиті співачки продемонструють високий клас. Альона та Джері зроблять все можливе, аби показати всьому світу, як зараз співає українське серце. Крізь біль, крізь сльози та вибухи ми все одно підіймаємось на вершину і боремось за Перемогу, за мир на нашій рідній землі та на всій планеті.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11