На Криворіжжі запустили магістральний водогін

     Магістральний водогін на Криворіжжі запрацював на повну потужність. В роботу ввели два додаткові трубопроводи, ще один запустили раніше. Протяжність кожного – 26 км. Після пусконалагоджувальних робіт жителям усього району повернуть якісну та безперебійну централізовану послугу. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

     За його словами, на максимумі працюють і помпи. Вони качають воду з Інгульця до Південного резервуару, звідки вона потраплятиме до людських домівок.

      – Подібні об’єкти зводять роками. Такий скепсис від іноземних фахівців чули на старті. Та наші специ зробили неможливе. Впоралися за 11 місяців, – наголосив Сергій Лисак.І не тільки будували. Продумували й логістику доправки матеріалів. Бо в країні їх не вистачало. Тож везли з Туреччини, Румунії, Польщі, Німеччини та Сінгапуру.

     Щодо вирішення питання з водопостачанням для Нікопольщини, посадовець звітує про понад 90% готовності на двох відповідних ділянках водогону.

      – Все це було б нереально без залучення Президента та його команди. Вдячний їм за сміливість втілювати потужні проєкти. Фахівцям Агентства відновлення та підрядникам – за реалізацію крутих рішень, зазначив керівник Дніпро ОВА.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11