2 травня, Дніпропетровщина: Окупанти не припиняли обстріли Нікопольського району, є постраждалі

     Від вечора й до самого ранку російські війська тероризували Нікопольщину. Тричі обстріляли район з важкої артилерії і РСЗВ. Й 9 разів – атакували дронами-камікадзе. Постраждали Нікополь, Марганецька та Мирівська громади. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

      За його словами, внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено двоповерховий житловий будинок, адмінбудівлю, агрофірму, мікроавтобус. Обстеження територій триває, наслідки атак уточнюються.

     Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вдень, 1 травня, окупанти атакували Нікопольський район 13 разів! Гатили артилерією та безпілотниками по Нікополю, Марганецькій та Мирівській громадам.

    У райцентрі від ворожих атак постраждали четверо людей. До лікарні госпіталізували 47-річного чоловіка і 27-річну жінку. Незначні поранення отримали чоловік 44 років та 43-річна жінка. Лікуватимуться амбулаторно, розповів Микола Васильович.

     За інформацією посадовця, ворожими обстрілами пошкоджено лікарню, спортивний майданчик, інфраструктурний обʼєкт, 8 приватних будинків, 6 господарських споруд. Крім того, згоріла автівка, зачепило вуличне освітлення та лінії електропередачі.

      В інших громадах області день минув спокійно.

     За повідомленням очільника Нікопольської районної військової адміністрації Євгена Євтушенка, ранок четверга, 2 травня, розпочався атакою фпв-камікадзе на Нікополь та населений пункт Мирівської громади.

     – Протягом дня дотримуйтесь попереджень про небезпеку, закликав керівник РВА.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11