Нашому колезі Олександру Слюсаренку потрібна допомога!

     Серйозні випробування зі здоров’ям спіткали нашого колегу Олександра Слюсаренка. Він вже понад три десятки років працює на Покровському гірничо-збагачувальному комбінаті, нині машиністом крокуючого екскаватора в Північному карʼєрі. Його цінують, як справжнього професіонала своєї справи, і поважають, як гідну людину, котра завжди готова підставити своє сильне плече, аби допомогти іншим. Але зараз підтримка потрібна самому Олександру Михайловичу.

      Декілька років тому в Олександра Слюсаренка почало розвиватися захворювання кульшових суглобів. Лікарі діагностували артроз. Це стан, при якому хрящ між кістками суглоба поступово стирається. На жаль, запалення вразило обидва суглоби, а лікування не приносило ніякого результату. Недуга продовжувала прогресувати, ниючий біль ставав дедалі сильнішим, особливо страждала ліва нога. У квітні 2024 року, після низки досліджень, у Криворізькій міській клінічній лікарні Олександру Слюсаренку встановили такий діагноз: «Лівобічний коксартроз кульшового суглобу III ступеню». Лікарі наполягли на негайному проведенні операції – тотальнму ендопротезуванні лівого суглоба.

     Про складну ситуацію, в якій у зв’язку з хворобою опинилася родина Слюсаренків, нам розповіла дружина нашого колеги Наталія (теж працює на комбінаті в Адміністративно-господарському відділі). Вона в розпачі, адже гроші на термінову операцію взяли в кредит. Але ж ми всі розуміємо, що знайти кошти для погашення боргу родині буде вкрай складно, особливо зараз, під час простою та воєнного стану в країні. Жінка готова стукати в усі двері, аби поставити коханого чоловіка на ноги, тож звертається за підтримкою до всіх небайдужих.

     Так, зараз скрутно всім, але навіть декілька гривень від кожного з нас можуть допомогти Олександру Слюсаренку повернутися до нормального життя. Ваша підтримка дуже важлива!

Номер картки Олександра Слюсаренка для допомоги:

4211 1305 0090 3721 («Кредит Дніпро»).

Номер телефону Олександра Михайловича:

(098) 822 85 86.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11