Сьогодні, 28-го квітня, в Україні відзначають Всесвітній день охорони праці. Вітаємо колег!

Саме ця дата привертає увагу світової спільноти до необхідності дотримання норм та правил охорони праці на робочих місцях.

Увага до безпеки працівників на виробництві має бути прикута завжди, як у мирний, так і у військовий час. Ці питання на нашому підприємстві — в компетенції команди професіоналів, на чолі з досвідченим директором Юрієм Головим.

Навіть незважаючи на тимчасовий простій комбінату, інженери з охорони праці не сидять склавши руки – вони продовжують виконувати важливі задачі. Зокрема, за їхньої участі проводиться контроль за збереженням ключового обладнання. Не менш важливо зараз і своєчасне проведення перевірок, метою яких є підготовка до майбутнього запуску виробничих потужностей з дотриманням всіх вимог охорони праці, що убезпечить трудовий колектив від можливих потенційних ризиків.

Тому, усвідомлюючи всю важливість роботи спеціалістів з охорони праці, сьогодні ми всім комбінатом вітаємо їх з професійним святом та дякуємо за організацію безпечного виробничого процесу на нашому підприємстві.

Шановні колеги, бажаємо вам міцного здоров’я, незгасної життєвої енергії, наснаги до праці та мирного неба над головою!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11