Колектив комбінату підтримав передвеликодню толоку

     Другий день поспіль колектив нашого підприємства долучається до весняної толоки. В рамках щорічної традиції, у четвер, 25 квітня, працівники комбінату наводили лад на території Комплексу спортивних споруд (КСС) та навколо будівлі Культурно-розважального центру.

     Завзято, дружньо та з гарним настроєм, прихопивши необхідний інвентар, – всі разом стали до роботи. Прибирали сміття, сухе листя та гілля, чистили тротуарну плитку навколо басейну від бруду, підмітали доріжки.

     Поспілкувавшись з нашими колегами під час толоки, ми дізналися, що для них весняне прибирання сповнене особливого сенсу.

     Виконавиця художньо-оформлювальних робіт КСС Юлія Киясь так прокоментувала свою думку:

      – Під час простою ми майже не бачилися з колегами, а толока дала нам привід зустрітися у дружньому колі. Завжди праця загартовує людей. Наближаються свята і мені подобається, що ми підтримуємо гарну традицію з наведення ладу навколо.

     Оператор хлораторної установки КСС Наталія Гуржій:

      – Вважаю, толока позитивно впливає на емоційний стан. Приємно зустрітися з колегами, бо ми так довго сиділи вдома. Намагаємося підтримувати чистоту навколо. Хочеться вірити у краще, що басейн наш запрацює і ми вийдемо на роботу.

     Працівник КСС Олексій Лівер вже два дні поспіль долучається до прибирання території:

      – Краще працювати, ніж вдома сидіти. І поспілкуватись є з ким. Радію, що з 1 березня я вийшов на роботу!

     Працівник Адміністративно-господарського відділу Наталія Паніщева:

      В нашому місті скрізь повинно бути чисто. І коли приїздять наші воїни, вони повинні насолоджуватися тим, як тут гарно, їхні батьки, діти живуть добре. Щоб їм хотілося сюди повертатися і жити далі. І нам від цього приємно, тому що ми відволікаємося, прибираємо свою домівку. Наше місто і комбінат – це наш дім. А в домі має бути чисто і охайно, тоді до нього хочеться приходити.

     Наталія Василівна розповіла, що її син, теж наш колега, Олександр Паніщев (механік у Чкаловському карʼєрі №2) від початку повномасштабної війни боронить Україну у лавах ЗСУ.

      – Коли мій син приїде у відпустку я, як мама, хочу, щоб йому сподобалося. Тоді й на серці в нього буде спокійно, йому буде легше воювати, – зазначила наша колега.

     Ось так, з турботою про наших Захисників, світлими думками та надією у краще майбутнє, пройшов «чистий четвер» на комбінаті. Дбаємо про природу навколо, аби вона надихала нас своєю красою. Готуємося до Світлого Великодня з вірою в Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11