Фронтові «передовики» з Дніпропетровщини отримали суттєву допомогу від благодійників

Вони у цілодобовому режимі захищають наш регіон від вторгнення російських окупантів, боронять українські кордони і наближають переможний день. Перша лінія фронту, яку вони міцно тримають, потребує «гострого зору», колес, зброї та медикаментів. Саме ці необхідні речі та спорядження наші Захисники отримали від благодійників та фармацевтів. Оснащення військовим передав очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, який і розповів цю гарну новину.

За словами посадовця, партія такої необхідної допомоги для фронту містить 10 кросоверів підвищеної прохідності. Саме ці потужні автівки потрібні нашим оборонцям для виконання бойових завдань. На них можна і боєприпаси підвозити, і поранених евакуйовувати. Відправили на передові позиції і сотню fpv-дронів вітчизняного виробництва. Це – «очі» наших Захисників, які допомагають виявляти і скорочувати технічну складову російської армії.

За таку надзвичайно потужну і потрібну підтримку Сергій Лисак щиро подякував меценатам:

  • Вдячний благодійним фондам, фармацевтичній компанії, приватним меценатам, які долучилися. Відгукнулися на запити військових і передали найнеобхідніше. Адже надійні «колеса» й коптери на передній лінії надзвичайно важливі.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11