Росія вчинила кривавий теракт у Чернігові. Що відомо на цей час?

     Сьогодні, 17-го квітня, вранці російські війська завдали 3 ракетні удари по середмістю Чернігова. Терористи влучили по будівлям цивільної інфраструктури, під удар також потрапили десятки одиниць транспорту. Внаслідок теракту є загиблі та багато поранених. На місці працюють рятувальники та медики. Про це повідомив керівник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

     За інформацією президента Володимира Зеленського, рятувальна операція після російського ракетного удару триває.
     Станом на зараз відомо про 13 загиблих та 60 поранених, серед них 2 дітей. Під завалами ще можуть бути люди.
     – Мої співчуття рідним та близьким. На жаль, кількість загиблих може зрости. І цього не було б, якби Україна отримала достатньо засобів ППО та якби рішучість світу в протидії російському терору теж була достатньою, – наголосив глава держави. – Терористи здатні ламати життя лише тоді, коли спочатку їм вдається залякати тих, хто здатен зупинити терор і захистити життя. Рішучість має значення. Підтримка має значення. Української рішучості достатньо. Потрібна достатня рішучість партнерів і достатня підтримка, яка її відображатиме.

     Висловлюємо щирі співчуття рідним невинних загиблих внаслідок чергового терористичного акту російської армії. Віримо, що справедлива кара за загублені життя українців обов’язково настане.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11