15 квітня, Дніпропетровщина: ворог обстрілював Нікопольщину, а в обласному центрі ліквідовують наслідки невдалої атаки ворога

     Протягом минулої доби, з 14 на 15 квітня, російські війська продовжили атакувати Нікопольщину. На райцентр та Червоногригорівську громаду спрямували дрони, а Мирівську обстріляли з важкої артилерії. Крім того, вибух пролунав і в Дніпровському районі: ворог вгатив по інфраструктурному об’єкту. Про це розповів очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

     Також керівник ОВА повідомив, що впродовж дня, 14 квітня, Нікопольський район пережив 11 ворожих атак.

      – Мирні населені пункти ворог накривав важкою артилерією. Бив і дронами. Дісталося Покровській сільській та Мирівській громадам. А найбільше – Нікополю. Там четверо постраждалих. Окрім трьох людей, які отримали поранення пообіді, ще один 55-річний чоловік. У місті через обстріли горів приватний будинок, два гаражі та стільки ж автівок. Вогонь надзвичайники приборкали. Окрім цього, понівечені 3 оселі, машина, лінія електропередач, – констатував Сергій Лисак.

     Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вдень, 14 квітня, Захисники неба збили над областю ворожу ракету:

      – Її знищили над Дніпровським районом бійці ПвК «Схід». Дякую за пильність та цілодобовий захист!

     На жаль, внаслідок падіння уламків збитої ракети у Дніпровському районі сталася пожежа, пошкоджені приватні будинки, є постраждалі.

     – За уточненими даними від вчорашньої атаки постраждали 13 людей. Серед них – дитина. Психологічну допомогу отримали 12 осіб, з них – 2 дитини. Пошкоджено 33 приватні оселі, 11 автівок та навантажувач, лінія електропередачі, – розповів Микола Лукашук.

     За повідомленням очільника Нікопольської районної військової адміністрації Євгена Євтушенка, ранок нового робочого тижня агресор розпочав з артилерійського обстрілу населеного пункту Марганецької громади.

      Безпекова ситуація залишається складною, тож дослухайтесь до попереджень про небезпеку. Гарного вам дня, – написав посадовець.

     Хоч як би не було складно, тримаємось разом та не залишаємо ворогу шансів зломити наш моральний дух. Дякуємо нашим мужнім Захисникам за можливість зустрічати новий день, який ще на крок наближає нас до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11