Гороскоп на тиждень – з 15 по 21 квітня 2024 року

     У другій половині квітня визначаються основні аспекти, що дозволяють усвідомити цінність свободи та незалежності. Також закладається база соціальних програм, орієнтованих на майбутнє. Відповідний час для об’єднання людей за інтересами. Всі усвідомлення та емоції, які виникають через те, що відбувається навколо, глибоко відкладаються в підсвідомості кожної людини. Пам’ятайте, що слова, сказані в цей час, можуть звучати пристрасно і переконливо, але марно.

ОВЕН. Далеко не найлегший період для представників цього знаку, тому зараз краще зробити паузу, відпочити, провести час наодинці або в колі близьких. Пам’ятайте, що «тихіше їдеш – далі будеш». Для справ професійного характеру тиждень не дуже підходить. Питання карʼєри та бізнесу дещо загальмуються, але не переймайтесь – це допоможе вам завершити розпочаті проєкти, добре обміркувати наступні кроки. Якщо ви планували звільнятись або змінити місце роботи, то краще з цим зачекати до кінця квітня.

ТЕЛЕЦЬ. Карʼєра піде вгору у представників творчих професій, з’являться нові пропозиції та креативні ідеї. Вдалими будуть ділові поїздки та відрядження. Керівники проєктів мають складну роботу з документами, а також різні звіти, які будуть потрібні відповідним інстанціям. Відповідальність, делікатність та скромність цього тижня рекомендовані службовцям та найманим працівникам.

БЛИЗНЮКИ. У фінансовому сенсі цей період вдалий, гроші надходитимуть регулярно, їх стане навіть трохи більше. Можете розраховувати на підвищення зарплати чи премію, але це станеться, якщо ви не сперечатиметеся з начальством і не протистоятимете тим, хто має владу та матеріальні ресурси. На особистому фронті переважно без змін. Любовні справи будуть відсунуті на другий план, бо зараз найважливіша карʼєра.

РАК. Ви відчуваєте фізичну свободу та самостійність мислення. Цілком можливо, що ви вступите в ту чи іншу групу або візьмете участь у справах будь-якої організації, що виявиться для вас досить перспективним. Дії, які ви почнете в колективі, принесуть вам помітну користь. У ваших поглядах та підходах до спілкування з людьми цими днями будуть простежуватись прагнення до рівності та рішучості. І це подобається оточенню – коло вашого спілкування збільшиться.

ЛЕВ. Ви будете прагнути посилити роль, яку відіграєте у житті своїх друзів, батьків, коханих чи колег. Можливий успіх у сфері фінансів, інвестицій, у справах, повʼязаних з інтернет-проєктами, компʼютерною технікою, організацією поїздок та групової діяльності. Не залишайтеся на самоті, оскільки становище планет говорить про хороший шанс зустріти свою «половинку». Підійдуть соціальні мережі та форуми, де з легкістю можна знайти однодумця, а якщо пощастить, то й споріднену душу.

ДІВА. Обов’язково знайдіть час для відпочинку та зміцнення імунітету. Благо такі можливості будуть – зараз не час геройствувати у всіх сенсах. Гарний час для відновлення давніх контактів, зокрема любовних. Можливо, роман, що почався, не буде тривалим, але життя, однозначно, осолодить. Однак, якщо ви захочете продовжити стосунки, то ваш партнер, найімовірніше, буде зовсім не проти. Так чи інакше, ви відчуєте свіжий вітер змін.

ТЕРЕЗИ. Виняткові за важливістю, але несподівані події, приносять найсприятливіші наслідки. Для справ професійного характеру цей тиждень дуже значущий, але не слід розраховувати на легке вирішення питань та вдалий збіг обставин. Можливо, ви натрапите на деякі труднощі у реалізації своїх планів. Проте, якщо докладете більше зусиль, то зможете завершити місяць із добрими результатами. Візьміть на озброєння гасло – тільки вперед!

СКОРПІОН. У робочих процесах намічається помітний прогрес, проте він залежить від вашого вміння контактувати з діловими партнерами. Єдиний мінус – усі заплановані заходи можуть йти дещо повільніше, ніж передбачалося спочатку. Застосуйте свою особисту чарівність, щоб досягти підвищення зарплати або підписання нового контракту. Зараз важливо зосередитись на ідейному складнику вашої діяльності. Щоб підвищити ефективність, запишіться на тренінг чи курси.

СТРІЛЕЦЬ. Можливе відрядження. З фінансами особливих проблем не очікується, але ваші родичі потребують матеріальної підтримки, тому можливі незаплановані витрати. Конфлікти з колегами та керівництвом гасіть нейтральним спілкуванням. Утримайтеся від ризикованих вкладень. Службовці можуть вести переговори про перехід на іншу роботу чи отримання підвищення на колишньому місці. Можна також «закинути вудку» з приводу премії або додаткового заробітку.

КОЗОРІГ. Цей тиждень принесе вам сприяння й успіх. Напружена робота, яку ви виконали в минулому, принесе вам хороші результати. Цілком можливо, ви отримаєте підвищення на посаді або зможете збільшити свій дохід. Для відновлення сил та емоційного стану вихідні рекомендується провести на природі, в оточенні рідних та друзів.

ВОДОЛІЙ. Тиждень глибокого внутрішнього аналізу того, що відбувається. Змінюються погляди, пріоритети, ідеали. Уникайте ризикованих видів спорту, не перевищуйте швидкості на дорогах. В іншому ж можете бути спокійними – ваш організм зараз захищений сприятливими аспектами планет. Ви можете відчути різке, непередбачене втручання у життя вищих сил. Можливі й приємні несподіванки, наприклад миттєве вирішення складних проблем. Авантюрні, оригінальні рішення, пов’язані з певною часткою ризику, принесуть вам успіх.

РИБИ. Підводного каміння на вашому шляху дуже багато. З деякими підступними пробемами вам доведеться зіткнутися саме у другій половині квітня. Але найближчий тиждень підходить для врегулювання взаємин з колегами підлеглими та начальством. На вас чекають нові цікаві проєкти, навчання, підвищення кваліфікації, відрядження. Крім того, належить ухвалити рішення щодо романтичних взаємин.

Всім спокійного та успішного тижня! Нехай зірки сприяють силам добра, допомагають українським військовим, які захищають наше мирне майбутнє!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11