Піротехніки знешкодили «ворожого птаха» на Криворіжжі

Останніми днями російські окупанти збільшили свою активність у Криворізькому районі. Вже декілька днів підряд ворог атакує території громад цього району. Запускає в їхньому напрямку бойові ракети та безпілотники. Минулої ночі оборонці українського неба на Криворіжжі приземлили 2 БпЛА, а напередодні збили російську керовану авіаційну ракету. Над її знешкодженням працювали піротехніки Нацполіції та ДСНС, про це повідомили правоохоронці Дніпропетровщини.

За інформацією оперативників, на місці падіння поліцейські-вибухотехніки встановили, що бойова частина крилатої ракети не здетонувала. Спільно з працівниками піротехнічної служби ДСНС її транспортували до підривного майданчику та контрольовано підірвали, аби вороже залізяччя не наробило біди.

З огляду на безпекову ситуацію в нашому регіоні вибухотехніки закликають мешканців бути вкрай обережними з підозрілими предметами. Якщо ви натрапили на такі, то в жодному разі не чіпайте їх і не підходьте близько. Перше, що ви маєте зробити, — це повідомити компетентні служби  — ДСНС та Нацполіцію за номерами 101 та 102.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11