17-го квітня здаємо кров для поранених Захисників України. Долучайтесь!

Покровський гірничо-збагачувальний комбінат у черговий раз отримав запит на донорство від Нікопольської станції переливання крові. Наразі медики мають потребу у 36 дозах крові. Долучитись до цієї важливої місії можуть не тільки працівники нашого підприємства, а й всі інші бажаючі. 17-го квітня (наступної середи) комбінат виділяє безкоштовний автобус для перевезення донорів на донацію в Нікополь.
Для участі у здач крові працівникам Покровського ГЗК необхідно до 12.00 16-го квітня звернутись до відповідального за це питання у підрозділі.
Якщо людина не працює на комбінаті, тоді вона обов’язково має подати заявку на участь у донації, зателефонувавши за такими номерами: (096) 98 88 127; (05667) 5 32 53) — відділ кадрів та навчання.
Зауважимо, що зараз є потреба у всіх групах крові, резус-фактор також не має значення. А от стан здоров’я донора має бути задовільним, вага — понад 50 кг, вік — 18+.
Зверніть увагу, що безкоштовний автобус до Нікопольської станції переливання крові відправляється 17-го квітня о 9.30 від входу на стадіон “Авангард”. Не запізнюйтесь, якщо вирішили долучитись до важливої справи.
Не забудьте взяти з собою такі речі і документи:
· паспорт,
· ІПН код (реєстраційний номер облікової картки платника податків),
· питну воду.
Нагадаємо, що адміністрація Покровського ГЗК з перших днів війни прийняла рішення залучати своїх працівників до донорства, виділяючи для цього безкоштовний автобус. І навіть сьогодні, у важкі для підприємства часи, його керівництво не відмовляється від цієї підтримки наших Захисників. Так, за понад 2 роки наші колеги, їхні рідні та знайомі поповнили банк крові на 602 дози, що становить понад 270 літрів! А от кількість донорів з кожним разом стає все меншою. Тому звертаємо ще раз вашу увагу на необхідність долучатись до донорського фронту і таким чином допомагати рятувати життя військовим.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11