Тайбоксери з Покрова Олександр Суховільський та Дмитро Шелесько стали Чемпіонами України

     З 4 по 7 квітня У Вінниці проходив Чемпіонат України з таїландського боксу муей тай. За першість з цього виду спорту змагалися 320 учасників з 15 областей України. Збірну Дніпропетровщини представляли й спортсмени з Покрова. Вихованці Заслуженого тренера України Ігоря Мациборка здобули титули Чемпіонів України, а також кубок за кращий бій. Про це повідомляє прес-служба міського голови.

     Чемпіонат відбувся за підтримки Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

     Наші спортсмени дали гідний бій суперникам, продемонструвавши надзвичайну майстерність та вольовий характер. У поєдинках, від яких перехоплює подих, вони досягли переможних результатів.

     Чемпіонами України з таїландського боксу серед дорослих стали Олександр Суховільський (вагова категорія 63,5 кг) та Дмитро Шелесько (57 кг). Крім того, Дмитру дістався кубок за кращий бій турніру, в якому хлопець переміг досвідчених боксерів.

     Тепер наші переможці представлятимуть українську збірну на світовому чемпіонаті у Греції. А перед тим на них чекають тренувальні збори в Таїланді.

     Серед юніорів та юнаків, у віковій групі 14-15 років, «золото» Чемпіонату вибороли покровчани Владислав Куліш, Анатолій Марінеско, «срібло» – у Станіслава Яценка.

      Серед учасників 12-13 років перемогу здобув Богдан Нанкевич.

     Щиро вітаємо талановитих спортсменів, їх наставника! Пишаємося нашими Чемпіонами! Ви є втіленням справжньої сили українського духу та жаги до перемоги. Тож бажаємо вам подальших успіхів і надалі гідно представляти Покров та Україну на світовій арені!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11