Педагоги Покровського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів отримали «золоту медаль» за безпечний освітній простір

Під час XV Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти-2024», що проходила з 27 по 29 березня, сталася подія, яка привернула особливу увагу фахівців у галузі освіти. Колектив педагогів з КЗО «Покровський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів» ДОР, під керівництвом директора Наталії Дяченко, став кращим завдяки своєму інноваційному підходу та високому професіоналізму. Про це повідомили в освітньому закладі.

Педколектив нашого Центру був удостоєний «золотої медалі» в тематичній номінації «Безпечний освітній простір як чинник забезпечення якості освіти». І не даремно. Методист Ольга Чебаненко, а також педагоги — Неля Тарикіна, Віта Мокруха та Катерина Костюкова — поділилися власним практичним досвідом. Вони довели, що безпечне навчальне середовище є ключовим елементом в підвищенні якості освіти.

Професіонали освітньої ниви показали, що створення безпечного освітнього простору стимулює академічний успіх та загальний розвиток учнів, надає їм можливість реалізувати свій потенціал без будь-яких обмежень чи страху. Такий підхід позитивно впливає на розвиток молодого покоління, що особливо важливо у наш складний час.

Колектив Покровського гірничо-збагачувального комбінату вітає своїх партнерів по кадровій ниві з переможним здобутком. Бажаємо Центру і в подальшому доводити свій освітній потенціал і разом продовжувати готувати спеціалістів робітничих професій, які підійматимуть нашу промисловість.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11