Покровчанка Неллі Чуканівська знову серед переможців міжнародних змагань

З 21 по 24 березня в місті Задар (столиця Хорватії) проходив міжнародний турнір зі стрибків у воду серед юніорів «20th Easter Zagreb diving meeting». У рамках змагань, клуб «Medvedchak» обʼєднав більше сотні спортсменів, віком від 8 до 18 років, з України, Хорватії, Болгарії, Чехії, Угорщини та Словаччини. П’єдестал на цих змаганнях підкорювали і юніори з Дніпропетровщини, серед яких була і наша землячка,  покровчанка – 16-річна спортсменка зі стрибків у воду Неллі Чуканівська. Про це повідомляє Відділення Національного олімпійського комітету України в Дніпропетровській області.

Нашу команду представляли Неллі Чуканівська, Дмитро Вишиванов та Владислав Данилевський — підопічні старшого тренера української команди Олега Вишиванова.

Серед дівчат 16-18 років Неллі Чуканівська своїм неймовірним стрибком з 3-метрового трампліну просто зачарувала суддів та глядачів. Цей майстерний «політ», без сумніву, був переможним! Дмитро Вишиванов також став кращим серед спортсменів віком 12-14 років.

Були достойні суперники. В дуже наполегливій боротьбі і Неллі, і Дмитро показали свої кращі стрибки і завоювали золоті медалі в своїх вікових групах. І дуже важливо для України, що обидва «золота» юніори завоювали в олімпійській дисципліні – на 3-метровому трампліні! акцентує Олег Вишиванов.

За словами тренерки команди Ольги Савчук, українські стрибуни Неллі та Дмитро також боролися і на 1-метрових трамплінах, де теж продемонстрували високі результати. Наші Неллі та Дмитро у цій дисципліні поступились лише господарям турніру – хорватським спортсменам. Стрибуни в воду з Дніпропетровщини записали до своєї скарбниці нагород ще одну – срібну.

Відділення НОК України в Дніпропетровській області вітає призерів та тренерів з високими результатами!

Ми теж вітаємо «золоту рибку» Нелі Чуканівську та весь командний склад Дніпропетровщини з переможними результатами! Бажаємо й надалі підкорювати вершини спортивного олімпу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11