25 березня, Дніпропетровщина: терор Нікопольщини та наслідки атаки шахедів для Криворіжжя

Пізно ввечері окупанти вдарили по Нікополю з РСЗВ «Град». Потім взялися за Марганецьку та Мирівську громади. По ним вгатили з важкої артилерії. Загалом по містам та селам району агресор випустив майже півтора десятки снарядів. На щастя, люди неушкоджені. Про це доповів голова Дніпро ОВА Сергій Лисак.
Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора, 24 березня, безпекова ситуація в регіоні була напружена:
– За день ворог здійснив 18 (!) атак по Нікопольському району, запустили дрони та обстріляли з артилерії. Били по самому Нікополю, Марганецькій, Мирівській та Покровській громадах. Пошкоджені приватні підприємства, багатоквартирний будинок, 7 приватних осель, магазин, інфраструктурний обʼєкт, знищений гараж, ще один пошкоджений, зачепило 2 автівки, стільки ж господарських споруд, 2 лінії електропередачі та паркани.
Окрім цього, посадовець надав інформацію по ситуації у Криворізькому районі, який минулої доби потрапив під ворожу атаку шахедами. Через це на Криворіжжі запроваджують графіки аварійних відключень.
– Без світла наразі залишаються близько 15 тис родин у Центрально-Міському, Довгинцівському та Металургійному районах Кривого Рогу. Усі важливі установи та об’єкти критичної інфраструктури працюватимуть від генераторів, – пояснив очільник облради.
Наостанок він додав, що наші сили ППО збили ворожий безпілотник у Павлоградському районі.
Очільник Нікопольської РВА Євген Євтушенко повідомив про фіксацію активності ворожих фпв-камікадзе та закликав мешканців перебувати в безпечних місцях.
Попри весь той жах, який несе на нашу землю ворог, не опускаємо рук. Тримаємося разом, віримо у наші мужні ЗСУ та Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11