20 березня, Дніпропетровщина: вночі росіяни атакували Синельниківський район, а Нікопольщина оговтується від минулих обстрілів

     Вночі ворожої атаки зазнав Синельниківський район. За попередніми даними, постраждали 5 людей. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

      За його словами, серед поранених – ціла родина, що мешкала в будинку, який зруйнували окупанти.

      – Брат із сестрою – 12 та 19 років, 57-річний батько – в стані середньої тяжкості. Сильніше поранена 47-річна жінка. «Важка». Всі четверо – у лікарні, – розповів посадовець.

      На ураженій території пошкоджені оселі, інформацію уточнюють.

 

     Вдень, 19 березня, росіяни здійснили 10 атак на Нікопольщину. Випустили 9 дронів-камікадзе та обстріляли з артилерії. За інформацією керівника обласної ради Миколи Лукашука, під ударом опинився сам районний центр, а також Покровська та Марганецька громади.

      – Пошкоджені приватні оселі, господарські споруди, одна — повністю знищена, зачепило й екскаватор. Головне, що люди не постраждали. В інших громадах області день минув спокійно, – повідомив Микола Васильович.

     Очільник Нікопольської РВА Євген Євтушенко додав, що наші вартові неба знешкодили шість із дев’яти ворожих фпв-камікадзе.

      Він закликав мешканців прибережних територій бути уважними і дослухатись до попереджень, у разі небезпеки йти в укриття або скористатися правилом двох стін.

     Бережіть себе, вірте у власні сили та підтримуйте наших мужніх Захисників України. Разом наближаємо Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11