Покров і комбінат попрощались з Героєм ЛЕОНІДОМ БАКАЛОМ

Сьогодні, 20-го березня, похмурі хмари знову зійшлися над Покровом і зупинились над священним місцем – бульваром Шевченка. Саме тут зранку рікою лились гіркі сльози скорботи за ще одним Героєм – 37-річним БАКАЛОМ ЛЕОНІДОМ, який поклав своє життя за мирне майбуття нашої України.

Проснувшись однажды утром после беспокойного сна, Грегор Замза обнаружил, что он у себя в постели превратился в страшное насекомое.Леонід майже рік захищав Батьківщину у пеклі війни. Він був мобілізований до лав ЗСУ 15 травня 2023 року. До цього працював на Покровському гірничо-збагачувальному комбінаті, в службі охорони. За військовим званням оборонець України був солдатом, а за посадою — стрільцем-помічником гранатометника, механізованої роти, механізованого батальйону.

Клята ворожа куля наздогнала Захисника 14-го березня 2024 року, під час виконання бойового завдання поблизу н.п. Солодке Волноваського району, на Донеччині.

Рівно тиждень мужній Воїн не дожив до свого 38-річчя… Неймовірно боляче було дивитись на вбитих горем дружину, сестру, племінника та батьків, які втратили свою надію та опору, свого Захисника, яким вони пишатимуться все життя.

З гордістю про свого тата-Героя згадуватиме і його 5-річна донечка Софійка, для якої він тепер буде янголом-охоронцем.

Попрощатись з Леонідом прийшли керівники профкому Покровського ГЗК, його колеги зі служби охорони і побратими…, які міцно тримали прапор біля домовини брата і не стримували сліз болісної втрати…

Під час своєї промови благочинний Православної церкви України м. Покров, протоієрей Іван Назарик, сказав:

— Горе прийшло в наше місто, в нашу країну і в цю родину, яку воно просто розриває на шматки. Скорбота у нашому серці, в наших душах… Душа Воїна іде до неба, до Царства Небесного, тому що пекло він уже на землі побачив. Щирі співчуття родині, яка виховала справжню людину, справжнього українця, справжнього Героя. І нехай душа його з неба молиться за нас, за Україну, нехай він буде нашим Ангелом Небесним. Вічная пам’ять, Царство Небесне. Слава Україні, Героям Слава.

Колектив Покровського гірничо-збагачувального комбінату висловлює щирі співчуття родині полеглого Героя. Доземний уклін тобі, мужній Воїне, дякуємо за Подвиг.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11