Нове медичне обладнання для Марганця: співпраця Чехії та України

Сучасне медичне обладнання, меблі та інструменти на 400 тисяч євро. Це допомога від чеських партнерів для лікарні Марганецької громади. З такою благодійною місією до Дніпропетровщини завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Чеської Республіки в Україні Радек Пех. Шановного гостя зустрічав очільник ОВА Сергій Лисак, який і повідомив гарну новину.
За словами керівника, така допомога має велике значення, особливо в умовах збільшеного навантаження на лікарні через війну. Тому важливо, щоб у фахівців був необхідний інвентар для надання якісної медичної допомоги.
Отримане обладнання вже оглянули медики Марганецької лікарні. Новий медінвентар дозволить оснастити 8 кабінетів, включаючи ті, що призначені для «хірургії одного дня» та догляду за вагітними. Через декілька днів його будуть готові використовувати. Тепер жителі громади матимуть додаткові можливості для отримання якісної медичної допомоги.
— Ми вдячні нашим надійним чеським партнерам за те, що вони завжди поруч та підтримують наші ініціативи у гуманітарній сфері, — зазначив Сергій Лисак.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11