19 березня, Дніпропетровщина: окупанти атакують Нікопольський район дронами-камікадзе та артилерією

     Ввечері, 18-го березня, російські війська двічі обстріляли Нікопольщину. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

      За його словами, окупанти вгатили по Червоногригорівській громаді, а згодом накрили вогнем і Марганецьку, випустивши понад півдесятка артснарядів.

      – Та, на щастя, минулося. Ніхто не постраждав. Після цього стихло. Вночі у районі та по всій області – без «прильотів». Тихого дня! побажав Сергій Лисак.

     Впродовж дня, 18-го березня, ворог 6 разів атакував Нікопольщину. За інформацією керівника обласної ради Миколи Лукашука, росіяни запустили 3 дрони-камікадзе і тричі відкривали вогонь з артилерії по Нікополю, Мирівській та Червоногригорівській громадах.

      – Сталася пожежа на території заправної станції, її оперативно ліквідували. Пошкоджений інфраструктурний обʼєкт, 11 приватних будинків, 2 господарчі споруди, 2 автомобіля, газопровід, 57 сонячних панелей, 3 лінії електропередачі. На щастя, обійшлося без постраждалих, повідомив посадовець.

     Очільник Нікопольської РВА Євген Євтушенко нагадав мешканцям прибережних населених пунктів про необхідність у разі небезпеки перебувати в укритті або скористатися правилом двох стін.

     Російський терор не зламає дух українського народу. З вірою в ЗСУ продовжуємо тримати кожен свій фронт, допомагаємо один одному і разом наближаємо Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11