Гороскоп на тиждень – з 18 по 24 березня 2024 року: настав час впустити у своє життя новий шанс на успіх

     Цього тижня, а саме 20 березня, на нас чекає важлива астрологічна подія – Весняне Рівнодення. Воно символізує пробудження життєвої енергії, звільняє від впливу гнітючих обставин, а тому до багатьох людей повертаються колишня впевненість та творчий настрій. У цей період слід дослухатися до своєї інтуїції, що сприяє появі нових ідей. Не бійтеся проявляти ініціативу! Вірте у свої сили – і все вдасться!

ОВЕН. Не чекайте на стабільність у грошовій сфері, але на свій шматок хліба з маслом ви можете розраховувати. Найкращим буде вкладення в традиційні активи – дорогоцінні метали, нерухомість. Можна зробити багато для покращення свого побуту, проте є вірогідність зустріти чимало перешкод на цьому складному шляху. Ситуація в особистому житті неоднозначна. Так, у подружжя можуть бути різні погляди на розподіл бюджету, уникайте конфліктів на цьому ґрунті.

ТЕЛЕЦЬ. Період зміцнення позицій на всіх фронтах. Доведеться витратити чимало сил, але і результат буде приголомшливим. Вдається досягти внутрішньої рівноваги та гармонізації зовнішніх процесів. Вирій подій у професійній сфері захопить вас із головою. Натхнення та нові ідеї дадуть поштовх для реалізації масштабних проєктів. Небезпека загрожує підприємцям, котрі давно відкладали вирішення фінансових проблем. Наразі саме час зайнятися господарськими питаннями, наведенням ладу у податковій документації.

БЛИЗНЮКИ. Можуть виникнути проблеми із комерційною нерухомістю, майном, землею. Для успіху в професійній сфері варто розширити свій потенціал, запровадити нові методи роботи. Не бійтеся змін, кардинальні кроки можуть стати початком нового життя! Оскільки ви завжди знаходите вихід навіть із найскладніших ситуацій, то до кінця тижня зумієте непогано заробити. Взаємини у закоханих стабілізуються, а молодим парам зірки пророкують наближення до укладання шлюбу.

РАК. У багатьох представників вашого знаку головні події тижня відбуватимуться у сімʼї та любовних стосунках. Подружжя може сваритися на побутовому ґрунті з питань виховання дітей. Але зрештою бажаний компроміс буде неодмінно досягнутий. В оточенні ближнього кола відбуваються важливі зміни. Самотнім варто частіше приймати запрошення від друзів, щоб виходити у люди: це допоможе знайти «рідну душу».

ЛЕВ. Прагнення до професійних висот і кількість сил будуть нерівноцінними, тому знизьте темп і відкладіть нові починання. Успіх поки що вам не світить, але становище на службі доволі стабільне. Плітки колег анітрохи не торкнуться вашої репутації, а лише привернуть увагу. У цей період планети рекомендують подбати про своє здоров’я. Зокрема, необхідно пролікувати суглоби, серце та хребет. Бережіть себе і у всьому знайте міру.

ДІВА. Цілком вірогідно, активізуються стосунки з батьками або з літніми родичами. Ймовірна далека поїздка для зустрічі з близькими. Будь-які подорожі складуться вдало, можуть принести романтичну зустріч. Нові стосунки зможуть зцілити вашу душу. Для зміцнення організму зараз, як ніколи, важливо приймати вітамінні препарати і займатися спортом, хоча б у мінімальному обсязі.

ТЕРЕЗИ. Керівникам потрібно шукати нові засоби для розширення сфери впливу. Просування по службі у найманих співробітників можливе, якщо ви наберетеся сміливості та попросите підвищення на посаді. Ймовірно, керівництво відзначить усі ваші заслуги та старанність. Якщо ви без роботи, погодьтеся на будь-який підробіток, щоб проявити свої здібності та знайти нові можливості.

СКОРПІОН. Можливо, ви неготові до змін, але це необхідно, щоб впустити у своє життя новий шанс на успіх. У професійному плані тиждень — динамічний та результативний. У вас зʼявляться впливові покровителі, які готові вкладати свої гроші у ваші проєкти. Максимальну увагу до дрібниць варто звернути тим представникам знаку, чия робота повʼязана з фінансами. Якщо ви обіймаєте керівну посаду, вам доведеться попрощатися з некомпетентними та несумлінними працівниками.

СТРІЛЕЦЬ. На виконання простих доручень втрачатимете багато сил і часу, обсяг роботи водночас постійно зростатиме, що не може не пригнічувати морально. Намагайтеся також не вплутуватися в конфліктні ситуації, ухвалювати обдумані рішення, щоб у майбутньому їх не потрібно було переглядати. Обговорюючи умови співпраці з потенційними партнерами, чітко уточнюйте усі деталі. До кінця тижня варто відкласти важливі справи, щоб уникнути високої напруженості та проблем.

КОЗОРІГ. Цей тиждень не принесе серйозних прибутків, живіть винятково за наявні у вас кошти. Стежте за поточними витратами, інакше ви прийдете до нуля на рахунку та дірки в кишені. У стосунках будь-якого характеру можливі проблеми під ударом пари, що знову зійшлися. Вони зіткнуться із сумнівною поведінкою та невиконаними обіцянками з боку близької людини, що змусить засумніватися у її надійності, підірве наявну довіру. Ймовірні й претензії фінансового плану.

ВОДОЛІЙ. Непросто складаються стосунки з дітьми. В одному випадку доведеться вирішувати їхні проблеми, а в іншому – вкладати чималі гроші у їхні потреби. У фінансовій сфері все складається якнайкраще, але це не означає, що можна витрачати гроші направо і наліво. Самотні люди мають шанс на доленосну зустріч. Неспокійним видається життя подружжя зі стажем. Можливі розбіжності щодо облаштування житла, особливо статей видатків. У цей період загостряться хронічні недуги, перевірте здоровʼя печінки.

РИБИ. Це ідеальний час для розширення сфер впливу та демонстрації своїх здібностей широкому загалу. Ви зможете завершити найскладніші проєкти, а також допомогти просунутися колегам. Керівництво оцінить ваш професіоналізм, запропонувавши вигідне відрядження. Очікуються кардинальні зміни у трудовій сфері. Тиждень чудово підійде для реалізації своєї давньої мрії та влаштування на нову роботу. Якщо не хочете кардинально змінювати місце, попросіть підвищення по службі.

Всім вдалого та мирного робочого тижня! Нехай зірки допомагають вам у досягненні мети! Віримо у Збройні сили України та наших мужніх Захисників!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11