Учні Центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів вчились готувати млинці

     У Масний тиждень в Покровському центрі підготовки і перепідготовки робітничих кадрів (далі Центр) пройшов майстер-клас з виготовлення млинців. Про це повідомляють на сторінці у Фейсбук.

     Млинці – традиційна страва української кухні, яку здавна готують на Масницю – свято, що символізує проводи зими та зустріч весни. Зазначається, що вихованці закладу професійно-технічної освіти з неабияким ентузіазмом долучилися до приготування млинців. У цій тонкій справі учні переймали досвід майстра виробничого навчання Наталії Тхор.

     Патріотично налаштована молодь разом з наставниками вирішили не тільки з користю провести час, а й підтримати ЗСУ. Для цього організували благодійний ярмарок. Виручені від продажу смаколиків кошти спрямували на підтримку Захисників України.

     Покровський гірничо-збагачувальний комбінат та Центр єднає плідна співпраця, і питання волонтерства не виключення. Вареники від кулінарів Центру продають у буфеті підприємства. А виручені кошти донатять на ЗСУ. Долучайтесь, бо до Перемоги треба йти тільки разом.

За матеріалами Центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11