«Твоя кров може воювати»: комбінат запрошує всіх бажаючих донорів

Щодня українські Захисники та Захисниці не на життя, а на смерть тримають свої позиції. У боротьбі з підступним ворогом вони зазнають чисельних поранень і потребують донорської крові. «Живильна рідина» потрібна і цивільним, постраждалим від російського терору. Саме тому Банк крові України потребує постійного поповнення. З цією метою лікарі Нікопольської станції переливання крові звертаються до всіх бажаючих донорів з проханням допомогти врятувати найцінніше — життя поранених. Покровський гірничо-збагачувальний комбінат підтримує цю ініціативу шляхом виділення автобусу для організації поїздок до Нікополя. Наступна запланована на середу – 20 березня.

Для того, щоб стати донором, працівникам нашого підприємства необхідно повідомити про своє бажання відповідальному у підрозділі. При цьому необхідно врахувати, що повторну донацію можна проводити не раніше ніж через 62 дні після попередньої процедури!

Якщо ви не працюєте на Покровському ГЗК, але маєте бажання стати донором, то заявки необхідно зателефонувати за такими телефонами: (096) 98 88127 або (05667) 5 32 53 – відділ кадрів та навчання підприємства. Без включення прізвища у заявку, людина не може бути учасником донації.

Важлива умова: донор має бути здоровим, віком від 18 років і старше, вагою – понад 50 кг.

Зауважимо: група крові та резус-фактор не мають значення.

Що треба мати при собі?

  • паспорт,
  • ІПН код (реєстраційний номер облікової картки платника податків),
  • питну воду.

Нагадаємо, що за період повномасштабного вторгнення працівники нашого підприємства, їхні рідні, друзі та знайомі здали до Банку крові 594 дози, а це – понад 267 літрів крові! Якщо ж врахувати, що один донор рятує життя 3 поранених, то ми з вами врятували вже понад 1700 людей. Продовжуємо разом тримати донорський фронт і крокувати до Перемоги!

 

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11