Гороскоп на тиждень – з 4 по 10 березня 2024 року

   Тиждень підходить для того, щоб добре організувати своє домашнє життя, налагодити порозуміння у сім’ї. Енергетичне тло сприяє вирішенню важких завдань. Успіх багато в чому залежить від уміння працювати в команді. Бажано встановлювати контакти з неординарними людьми, заручитися підтримкою партнера, який мислить масштабно. Приділяйте увагу дрібним справам, уникаючи метушні. До повсякденних турбот намагайтеся ставитися філософськи.

ОВЕН. Не забувайте про заходи безпеки завжди і в усьому – від приготування їжі на кухні до спортивних тренувань та далеких подорожей. Нездоровий оптимізм та бажання ризикнути можуть призвести до великих проблем. Цього тижня добре сконцентруватися на цілях, просуванні раніше запущеного проєкту, навчанні. Підхожий час для ухвалення важливих та відповідальних рішень, завершення робіт та подання звітності, а також планування справ на наступний місяць.

ТЕЛЕЦЬ. Завдяки вашій підвищеній інтуїції цього тижня всі справи виявляться продуктивними. Добре планувати розслідування, шукати необхідну інформацію, занурюватися у вивчення важливих тем. Якщо зіткнулися із затримками, перешкодами чи відходом чогось із вашого життя, то прийміть це як знак згори. До кінця тижня можете відчути розчарування від очікувань, важко доводити справи до кінця. Сумнівним пропозиціям та обіцянкам не вірте.

БЛИЗНЮКИ. Планетарні енергії розпалюють у вас бажання спілкуватися, ходити на побачення та розважальні заходи. Водночас, якщо є таємниці, не будьте відвертими з іншими людьми. Зберігайте свої кордони та поважайте інших людей. Стежте за збереженням своїх даних. На вихідних можливі непорозуміння, тривожність та занепокоєння будуть підвищені. Також необхідно ретельно стежити за здоров’ям, якщо є хронічні захворювання.

РАК. Ви опиняєтеся у вирі подій, багато в чому задаєте тон того, що відбувається, і все це матиме тривалі наслідки. Енергії планет дають стимул для розвитку, іноді через руйнування старого. Якщо хочете чогось досягти, дійте не натиском, а мʼякістю й хитрістю. Також тиждень підходить для догляду за тілом, відвідування басейну, занять йогою. Вихідні – ідеальні для творчої діяльності та духовних практик.

ЛЕВ. Тиждень насичений різними емоціями, причина яких – дії та вчинки оточення. Про цей період можна сказати – «не було щастя, та нещастя допомогло». Звичний порядок змінюється, відбуваються зміни на роботі. Обставини зводять із потрібними людьми, спілкування з якими допоможе чітко зрозуміти ситуації, в яких ви опинилися не з власної волі. Дуже добре, якщо ви внесете щось нове у своє життя, додайте креативу у сірі будні.

ДІВА. Продуктивний тиждень, важливий для майбутнього. Захочеться вивчати щось нове, підкорювати обрії. Однак можна зіткнутися з перешкодами чи невпевненістю. З мінусів: може виникнути бажання кинути обов’язки, які важким тягарем лягли на плечі. Згадайте про режим праці та відпочинку. Подумайте, чи немає перегину у той чи той бік. До кінця тижня справи важко піддаватимуться контролю, тому не відкладайте на потім те, що можна зробити на початку тижня.

ТЕРЕЗИ. Тиждень тривожний і неспокійний, таїть у собі несподіванки та зриви планів. Намагайтеся цю енергію трансформувати у творчу діяльність. Звертайте увагу на сни, знаки та символи. Гнучкість та вміння підлаштуватися під обставини можуть стати ключем до успіху. Не звалюйте на себе додаткові справи займайтеся своїми в міру можливостей, інакше ризикуєте залишитись без сил. Не варто «гнатися за двома зайцями» та намагатися все встигнути.

СКОРПІОН. На цьому тижні вам буде складно розкачатися, захочеться уникнути справ або перекласти свої обовʼязки на інших. Але зірки рекомендують не йти на поводу у лінощів, інакше ризикуєте втратити можливості. Період сприятливий для справ, які вже давно хочеться закінчити, але все не вдавалося. У першій декаді березня можна багато встигнути і правильно завершити тривалі проєкти. Цей період успішний для зміцнення свого соціального стану, здобуття хорошої репутації.

СТРІЛЕЦЬ. Обставини тижня дають змогу домовитися та вирішити одразу кілька питань. Це період здійснення бажань та грандіозних справ. Вас супроводжує успіх у фінансових та любовних справах. Не пропустіть шанс налагодити стосунки, розповісти про свої почуття! Ваші дії будуть більш відповідальними та націленими на конкретний результат. Вікенд ідеально підходить для розслаблення. Будьте готові до того, що хтось може мати на вас свої плани.

КОЗОРІГ. Протягом усього тижня і хвилини не буде, щоб відпочити. Всім від вас щось потрібно, вам говорять тільки про обовʼязки, забуваючи про те, що у вас є ще й права. Можна потрапити під тиск інших людей. Якщо почуєте на свою адресу хворобливу критику, памʼятайте, що це, ймовірно, заздрість та злість. Якщо вас намагаються знецінити, не звертайте уваги. Продовжуйте те, чим займаєтесь. Беріть ініціативу у свої руки, щоб не пропустити можливість створити базу на наступний місячний цикл.

ВОДОЛІЙ. Той самий час, коли щаслива нагода десь поруч. Будні цього тижня насичені вдалим збігом обставин. З мінусів: ви схильні діяти на емоціях, не спираючись на логіку. Не вимикайте раціональність – це запорука успішного тижня. Вихідними можуть розкритися помилки та недоліки цього тижня. Тому велика ймовірність, що суботу та неділю ви проведете на роботі чи вдома за компʼютером, займаючись професійними справами.

РИБИ. Тиждень неоднозначний, ховає у собі напружені й гармонійні моменти, може принести несподівані події. Намагайтеся не наговорити зайвого й утримайтеся від пліток. Планувати не вдається, тому дійте залежно від ситуації. Сил та енергії у вас достатньо. Також планетарні взаємодії налаштовують вас на романтичну атмосферу, допомагають розпалити пристрасть у взаєминах. Якщо ви людина творча – виділіть час і творіть!

Всім вдалого та мирного робочого тижня!

Нехай зірки допомагають досягати мети та ведуть до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11