Українці зможуть замовити ліки поштою

«Укрпошта» отримала право на реалізацію лікарських препаратів через роздрібну та онлайн торгівлю. Таким чином, люди матимуть змогу отримати лікарські засоби поштою, зробивши замовлення через контакт-центр. Поштові послуги з доставки медикаментів будуть надаватись безкоштовно. Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

Пілотний проєкт «Укрпошта. Фармація» розпочне свою роботу у прифронтових районах Донецької та на прикордонні Сумської областей.
Через Укрпошту може бути замовлено понад 10 тисяч найменувань безрецептурних лікарських препаратів. Медикаменти будуть відправлені з аптечного закладу компанії та доставлені до найближчого поштового відділення Укрпошти.
Після успішного запуску проєкту планується його розширення. До нього будуть долучені прилеглі до лінії фронту міста та села Харківської, Херсонської, Миколаївської, Запорізької областей та інші. Головна мета – охопити послугою всі населені пункти України.
Згодом замовити ліки можна буде через відділення Укрпошти, пересувні відділення чи у листонош, навіть там, де немає мобільного зв’язку.

Як зробити замовлення?
Щоб замовити лікарські препарати, слід зателефонувати за номером 0 800 300 545.
Для консультації з фахівцем просто слідуйте за голосовими вказівками у меню.
Замовлення буде упаковано та відправлено за допомогою послуги «Укрпошта Експрес».
Відстежити відправлення можна на сайті, у мобільному застосунку та через чат-бот у месенджерах. Для перевірки правильності комплектації замовлення передбачено огляд вмісту посилки під час її вручення.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11