Комбінат продовжує тримати донорський фронт. Долучайтеся!

Колектив нашого гірничо-збагачувального комбінату продовжує тримати донорський фронт. Працівники нашого підприємства, їхні рідні та знайомі, а також всі охочі вже 2 роки поспіль мають змогу поділитись своєю кров’ю з пораненими Захисниками та цивільними. За цей період ми здали 594 дози до банку крові України і не збираємося на цьому зупинятись.

Саме тому, продовжуючи благородну місію, у середу, 6-го березня комбінат виділяє безкоштовний транспорт для чергової поїздки донорів до Нікопольської станції переливання крові. Вже за усталеною традицією, автобус рушатиме від стадіону «Авангард» о 9.30.
Ми ж запрошуємо всіх охочих долучитися до цієї ініціативи та вкотре довести, що «наша кров може воювати» і допомагати рятувати найцінніше – людське життя.

Важливо те, що група крові та резус-фактор не мають значення. Головне, щоб людина була фізично здоровою, досягла повноліття та важила понад 50 кг.
З собою у поїздку обов’язково слід взяти:
· паспорт;
· ІПН – номер картки платника податків;
· бахіли чи змінне взуття;
· питну воду.
Для того, щоб стати донором, слід попередньо записатися, зателефонувавши до Відділу кадрів та навчання за наступними номерами: (096) 988 81 27 або (05667) 5 32 53. Ця умова є обов’язковою.

До пункту здачі крові можна звернутися і самостійно. Нікопольська станція переливання крові знаходиться за адресою: м. Нікополь, вул. Гагаріна, 66. Графік роботи: з понеділка по пʼятницю – з 8:00 до 12:00.

Пам’ятайте: наша українська кров має свій код, який полягає в незламності та непереможності. Тому закликаємо долучитися до донорського фронту та зробити важливий вклад у нашу майбутню Перемогу!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11