Правоохоронці викрили квартирного афериста з Покрова

Мешканець Покрова здавав неіснуюче житло в оренду по всій Україні, ошукуючи довірливих людей. Але його шахрайська схема була викрита. Про цей випадок повідомляють в Нікопольському районному управлінні поліції.

За інформацією правоохоронців, фігурант розміщував на інтернет-платформах неправдиві оголошення про оренду квартир. Коли чоловік отримував передплату, переставав виходити на зв’язок. Поліціянти встановили, що ці правопорушення вчиняв раніше судимий за аналогічні злочини мешканець м.Покров.
23-го лютого слідчі повідомили чоловіку про підозру за чотирма фактами кримінального правопорушення, передбаченого ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Згідно з законодавством, шахрайство карається штрафом до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2-х років, або обмеженням волі на строк до 3-х років.

Наразі триває досудове розслідування та перевіряється причетність підозрюваного до низки аналогічних злочинів.
У зв’язку з цим правоохоронці звертаються до громадян та закликають бути обачними та обережними, щоб не потрапити на гачок аферистів. Якщо ж трапилося так, що ви стали жертвою аналогічних схем, слід негайно дзвонити за номером «102» або звертатись до найближчого відділення поліції.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11