Мужній Захисник України Віталій ДОБРИК потребує нашої допомоги

Наприкінці минулого року сержант Віталій Добрик отримав важке поранення у боях на Запорізькому напрямку. Ворожа куля розтрощила оборонцю ногу, яку ледь вдалося врятувати нашим лікарям. Зараз Захисник перебуває у Вінницькій обласній лікарні ім.Пирогова.

За три місяці лікування Віталій переніс понад 20 операцій. Наразі м’які тканини починають потроху заживати, некроз (відмирання клітин) медикам вдалось зупинити. Але попереду воїна чекає ще не одна операція.

Як розповідає дружини Аліна і за сумісництвом янгол-охоронец свого коханого чоловіка, у найближчий час Віталію проведуть чергову операцію. В процесі оперативного втручання лікарі будуть намагатись збирати кістки кінцівки.

Наразі Віталій Добрик бореться… Він щоденно витримує нестерпний біль і наполегливо продовжує боротись за своє повноцінне життя. Але, на жаль, на лікування та реабілітацію родина сплачує власні кошти – близько 40 тисяч гривень на місяць. Їх катастрофічно не вистачає, тому дружина воїна звертається до всіх небайдужих – допомогти поставити на ноги її Захисника, який, ризикуючи власним життям, боронив Батьківщину.

Нагадаємо, що Віталій Добрик – військовослужбовець з багаторічним досвідом, за цивільного життя – працював у Чкаловському кар’єрі №2 Покровського ГЗК. Він свого часу добровільно відправився в АТО, виходив з Іловайського котла, пережив російський полон. З першого дня повномасштабного вторгнення знову став на захист Батьківщини, бо по-іншому вже не міг, бо звик чинити по совісті.

Аліна Добрик безмежно вдячна кожному, хто вже допоміг у лікуванні її чоловікові. Але жінка знову змушена звертатись по допомогу. Кожна ваша гривня має невимовну цінність, бо рятує життя того, хто не жалкував заради нас власного.

                                                            КАРТА ПРИВАТБАНК ДЛЯ НАДАННЯ ДОПОМОГИ:

                                                                                      5168 7451 2406 8104

                                                                                АЛІНА СЕРГІЇВНА ДОБРИК

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11