«Грація» підкорює спортивні п’єдестали

Святково-танцювальний захід для команди з Покрова розпочався визначною подією. Вихованці нашого клубу отримали заслужені спортивні розряди, а саме – Данило Піхтін (І юнацький розряд), Марина Троян, Софія Гезун (ІІ юнацький розряд), Марта Пруднікова (ІІІ юнацький розряд).

Вітаємо танцюристів «Грації» із присвоєнням звань, які точно у подальшому мають стати стимулом до здобуття найвищих вершин.

Турнір у Запоріжжі проходив під егідою Ради української танцювальної асоціації (РУТА). Першими на паркет в рамках змагань вийшла пара Лев ШевченкоСофія Сивокінь. Танцюристи блискуче кружили у ніжному вальсі та запалювали в ча-чі, за що заслужено взяли дві золоті медалі.

Пара Сніжана Метельська-Влад Семенко гідно змагались з сильними суперниками на паркеті, за що отримали винагороду у вигляді бронзи – ІІІ місце.

Дівчата Поліна Наумчик, Катерина Грановська, які виступали соло, стали фіналістками у своїх категоріях.

У турнірі також взяли участь Марта Пруднікова, Анастасія Дашковська і Софія Гезун, які танцювали в сольній програмі.

Але це ще не все… В рамках зимової першості у Запоріжжі проходив Чемпіонат області. У цих змаганнях команду Дніпропетровської області представляли дві пари з Покрова – Данило Піхтін-Марина Троян, Сніжана Метельська-Владислав Семенко.

Після грандіозного святкового відкриття, де кожна команда презентувала себе на чолі з тренерами, на паркет по черзі виходили учасники 4 команд, змагаючись за перемогу. В результаті її здобув танцювальний колектив із Запоріжжя, але Дніпропетровська область з мінімальним відривом посіла другу сходинку спортивного п’єдесталу.

Неймовірні емоції, радість та овації вирували на паркеті під час церемонії нагородження. Вітаємо наших танцюристів і бажаємо тільки підіймати свою планку, рухатись вперед і підкорювати світові паркети.

Тренери Наталія та Антон Пащуки пишаються досягненнями своїх вихованців, та переконані, що перед ними ще багато нових вершин і здобутків. Так тримати!

P.S.: Якщо ти бажаєшь мати такі ж результати, приходь на тренування до клубу бально-спортивного танцю «Грація».

Деталі за номером: (098) 21 35 253 Наталія Пащук. 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11