Обласний центр потрапив під потужну атаку «шахедами»

     Другу ніч поспіль регіон потрапляє під масовану атаку ворожих БпЛА. Наші захисники знищили 10 шахедів у Дніпровському районі. Але сталося й кілька влучань у Дніпрі. Про це доповів голова Дніпро ОВА Сергій Лисак.

     Під ударом опинився енергетичний об’єкт. Виникла пожежа, яку приборкали рятувальники. Поцілив агресор і по інфраструктурному об’єкту. Там також зайнялося. Вогонь оперативно загасили.
     – Дякую тим, хто 24/7 ліквідує наслідки російського терору. Серед них й герої-енергетики. Вони вже повернули світло мешканцям Павлоградського району після вчорашніх атак. Зараз же працюють в обласному центрі. Там теж заживили майже всі домівки, – сказав Сергій Петрович.

     Він також повідомив, що російська армія тероризувала й Нікопольщину, застосовуючи артилерію. Гучно було в райцентрі, Марганці та Мирівській громаді. Пошкоджені три приватні будинки. Одна господарська споруда зруйнована й ще одна – понівечена. Побиті півсотні сонячних панелей.

     Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора безпекова ситуація в регіоні була напружена:
     – Ворог вчинив 21 атаку по Нікопольському району. Окупанти запустили 18 дронів-камікадзе та скерували на мирні населені пункти близько двох з половиною десятків артилерійських снарядів. Під ворожий удар потрапили Нікополь, Марганецька, Покровська сільська та Мирівська громади. В останній постраждала 73-річна жінка. Її доставили у лікарню та надали усю необхідну медичну допомогу.
     За словами посадовця загалом у районі пошкоджене агропідприємство, близько двох десятків приватних будинків, 11 господарських споруд, авто, газогони та лінії електропередачі.
     Очільник Нікопольської РВА Євген Євтушенко повідомив про те, що масована атака БпЛА «Шахед» цієї ночі здійснювалась, в тому числі через повітряний простір району.
     – Вкотре дякую тим, хто передавав інформацію щодо прольотів російських БпЛА та прошу вдень дослухатись до попереджень про небезпеку, – відзначив посадовець.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11