Наш колега, Захисник Віталій ДОБРИК бореться за нормальне життя. Він потребує нашої підтримки

Наш колега, працівник Чкаловського кар’єру №2, військовослужбовець Віталій Добрик у перших рядах пішов захищати Україну з перших днів повномасштабного вторгнення.  Спочатку служив в десантно-штурмовій бригаді, в межах Нікопольського району. Пізніше – на Запорізькому напрямку. Там і отримав серйозні осколкові поранення ноги під час запеклого бою з ворогом.

Спершу пораненого Віталія привезли до Дніпропетровської обласної лікарні ім Мечникова.

  • Два тижні перебував у палаті інтенсивної терапії, кардіології, де боролись не тільки за його життя, а й за збереження ноги… Зараз перевели у м.Вінниця, до обласної лікарні ім.Пирогова, — написала Аліна Добрик на своїй сторінці у Фейсбук

За два місяці на лікарняному ліжку мужній воїн вже пережив 20 операцій. За словами дружини, лікарі все ще борються за збереження ноги Віталія. На жаль, ця боротьба потребує дуже багато коштів: зараз – на лікування, а потім – на реабілітацію. Родина Добрик з усіх сил тримається і в жодному разі не сумнівається, що їхній Захисник стане на ноги. Тільки от для цього він потребує нашої з вами допомоги.

  • Звертаюсь до всіх небайдужих із проханням допомогти воїну, який захищав Запорізький напрямок, — закликає всіх друзів, рідних, колег, знайомих і незнайомих дружина бійця.

Видно, що серце жінки крається, кричить від болю за коханого чоловіка. Вона стукається до всіх, хто почує:

  • Наші захисники й захисниці щоденно доводять, що ми – непереможні. День за днем ЗСУ звільняє території та відбиває атаки. Але нашим воїнам потрібна допомога! На Запорізькому напрямку щоденно переносять мінометну установку, щоб давати відсіч ворогу. Це – важко і відбирає такий важливій для них час. Ми ж знаємо, що українці та українки можуть все, тим більше – об’єднатись задля спільної перемоги! Кожна пожертвувана гривня – це вже багато!

Друзі, час – важкий і невблаганний, але такі воїни, як Віталій Добрик, – це наші янголи-охоронці, які не дають російським військам пошматувати Україну. Наша з вами місія – з усіх сил допомагати Захисникам – словом, ділом, гривнею. Але в жодному разі не припиняти цього робити, бо наша сила в єдності. Давайте ж об’єднаємось і допоможемо Віталію встати з лікарняного ліжка.

                                                                Карта ПриватБанк для надання допомоги:
                                                                                        5168 7451 2406 8104
                                                                                   Аліна Сергіївна Добрик

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11