23 січня, Дніпропетровщина: російські терористи вбили людину у Павлограді, а Нікопольщину крили вогнем артилерії

Агресор знову масовано атакував ракетами Україну. Не оминули вони й наш регіон. Цього разу під удар потрапив Павлоград. За останніми даними, на превеликий жаль, у місті є загиблий. Маємо й постраждалих, котрим медики надають всю необхідну допомогу. Про це розповів очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Окрім того, за минулу добу під вогонь ворожої артилерії двічі потрапляла Нікопольщина. Туди були скеровані два дрони-камікадзе. Під ударом опинилися райцентр та Мирівська громада. Пошкоджена автомийка. Люди не постраждали.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора безпекова ситуація в регіоні була напружена:

– За день ворог 8 разів атакував Нікопольщину. Застосували 6 дронів-камікадзе та обстрілювали з артилерії. Били по Нікополю та Марганецькій громаді. У райцентрі пошкоджено автобус, а у Марганецькій громаді зачепило приватний будинок та дві господарські споруди.

Очільник Нікопольської РВА Євген Євтушенко повідомив про те, що ранок у Нікополі розпочався з артилерійського обстрілу. Він закликав мешканців райцентру перебувати у безпечних місцях.

Не вщухають обстріли з боку російських терористів в нашому регіоні. Найжахливіше те, що разом зі зруйнованими будинками та інфраструктурою, ми втрачаємо найцінніший скарб України – її людей. Але помста для ворога – не за горами. Російські війська обов’язково будуть відповідати за свої злочини. А ми витримаємо цю навалу і вийдемо з неї Переможцями. Треба триматися, вірити і крокувати вперед разом з нашими Захисниками!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11