ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

                                              Шановні колеги, покровчани, дорогі наші Захисники!
                    Щиро вітаємо вас з величним національним святом – Днем Соборності України!

22 січня 1919 року відбулося історичне об’єднання Української та Західноукраїнської Народних республік. Того визначного дня, 105 років тому, був підписний Акт злуки між УНР та ЗУНР, який свідчив про те, що українці прагнуть до власної держави, а не поділу її на частини загарбницькими імперіями. Кінцевим кроком до знесення кордонів між Заходом та Сходом, Північчю та Півднем стала незалежність України, проголошена у 1991 році.

Цей день — історичний символ об’єднання України та орієнтир на майбутнє для нас усіх. Понад століття тому наші пращури вистояли і перемогли! Сьогодні таке ж випробування постало перед нами – сучасним поколінням. Ми знову на шляху визвольної боротьби за цілісність кордонів країни. Знову міцно тримаємось за руки, захищаючи свою свободу, національну ідентичність та незалежність України. Віримо, що з цієї боротьби ми вийдемо переможцями!

Тільки, на жаль, до мирного життя повернуться не всі. Вклоняємось всім, військовим і цивільним, — тим, хто поклав своє життя у боротьбі з російським агресором.

А тим, хто сьогодні продовжує давати гідну відсіч ворогу, бажаємо міцного здоров’я, непохитної волі та глибокої віри в Перемогу України. Велика подяка нашим Захисникам за те, що невтомно стоять на сторожі кордонів держави. Разом з вами ми прокладаємо шлях до мирного майбутнього у нашій вільній та неподільній Батьківщині!

                                                                                                                                          ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ
                                                                                                                                         АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11