Нашому колезі Олексію ЖИДКОВУ потрібна допомога!

На жаль, хвороба не запитує про час, а зазвичай приходить зненацька. Серйозні випробування зі здоров’ям і в мирний час були не по кишені пересічному українцеві, не говорячи вже про воєнний період. Але як би не було важко, все одно боротись потрібно, що і робить наш колега разом зі своєю родиною.
 
50-літній Олексій Жидков вже три десятки років працює на Покровському гірничо-збагачувальному комбінаті. На даний момент – слюсарем з ремонту автомобілів в автотранспортному цеху. Його цінують, як фахівця, і поважають, як гідну людину, котра завжди подасть руку допомоги тим, хто її потребує. Зараз підтримка потрібна самому Олексію Олександровичу.

Тривалий біль у нозі вже декілька місяців супроводжує чоловіка. Він довго терпів, а коли це вже стало нестерпно – звернувся за медичною допомогою. Після низки досліджень Олексію Жидкову встановили такий діагноз: “Асептичний некроз голівки стегнової кістки з ознаками імпресійного перелому та ділянкою кістозної трансформації, остеоартроз ІІІ ступеню правого кульшового суглобу”. Лікарі наполягають на негайному ендопротезуванні (заміні суглобу), аби зберегти повноцінну рухому функцію ноги Олексія.

Наразі родина Жидкових робить все можливе, аби якнайшвидше зібрати потрібні кошти – понад 150 тисяч гривень. Та для них ця сума занадто велика, тому і звертаються по допомогу до всіх небайдужих людей.
 
Колеги, друзі, знайомі, давайте разом допоможемо Олексію Жидкову стати на ноги і повернутись до нормального життя. Кожна ваша гривня зараз важлива.
 
КАРТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ:
  • 4211 1307 0057 3902 (Банк Кредит Дніпро)
Жидков Олексій Олександрович
  • 4731 2191 2455 2294 (Приват Банк)
Жидкова Ганна Олександрівна (мама)

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11