«Укрпошта» продовжила програму обміну ламп, але зволікати не варто

Запроваджена Урядом енергоефективна програма обміну ламп розжарювання на світлодіодні аналоги продовжує діяти по всій території України. Нею можуть скористатися як фізичні, так і юридичні особи. Про це повідомляє пресслужба «Укрпошти».

Зокрема, отримати додаткові 5 LED-ламп можуть пенсіонери, які вже скористалися обміном. Для цього потрібно пред’явити:

  • пенсійне посвідчення;
  • паспорт;
  • ідентифікаційний код.

Важливо те, що не обов’язково одразу мати з собою старі лампи для обміну. Їх дозволяється приносити до відділення «Укрпошти» протягом місяця з моменту отримання п’яти LED-ламп.
Програма також розповсюджується і на юридичних осіб, таких як: медичні заклади, школи, дитячі садки, поліклініки та ОСББ. Їхні представники мають можливість отримати світлодіодні лампи в обласних центрах, у міських та сільських відділеннях «Укрпошти» по всій країні.
– Майже за рік від початку програми, українці обміняли у відділеннях «Укрпошти» понад 33 мільйонів старих ламп розжарювання, 10 млн з яких обміняли пенсіонери лише за місяць від оголошення про додатковий обмін світлодіодів у грудні 2023-го, – зазначено в повідомленні.
Разом з тим в «Укрпошті» радять не зволікати з обміном, адже програма з заміни ламп добігає фінішної прямої.
Довідка. В Україні з січня 2023 кожен українець отримав можливість обміняти 5 ламп розжарювання на LED-лампи. Програма була введена для економії електроенергії на тлі постійних ударів рф по енергетичній інфраструктурі.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11