Відійшов у вічність колишній редактор газети «За марганець» КАЖУКАЛО Микола Васильович…

Все своє життя Микола Кажукало присвятив журналістиці. Він любив слово та всіляко сприяв розвитку засобів масової інформації в нашому місті.
Його знайомство з колективом газети «За марганець» відбулося наприкінці 60-х років минулого століття. Спочатку він був робітничим кореспондентом. Сумлінно та бездоганно виконував всі доручення редактора. Через декілька років отримав направлення на факультет журналістики ім.Тараса Шевченка. Він працював та навчався, щодня ще більше закохуючись у мистецтво володіння словом.
У липні 1974 року Микола Васильович став кореспондентом виробничої багатотиражки нашого комбінату. Через декілька років повернувся у газету та обійняв посаду редактора.
Творчий шлях Миколи Кажукало у газеті «За марганець» тривав 17 років. Весь цей час він невтомно працював, розвиваючи регіональну журналістику. Став мудрим наставником для талановитої молоді.
В 90-х Микола Васильович очолював першу міську газету «Козацька вежа».
Його життя пройшло під гаслом доносити правду до читачів та завжди залишатися вірним обраній справі. Микола Кажукало міцно тримав інформаційний фронт та до останнього був в курсі всіх подій. Таким і запам’ятався всім, хто був з ним знайомий…
Колектив редакції газети «За марганець» та всього Покровського гірничо-збагачувального комбінату висловлює щирі співчуття близьким та рідним Миколи Васильовича з приводу тяжкої втрати.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11