Підтримайте петицію за присвоєння почесного звання «Герой України» нашому загиблому колезі Андрію ПРИХОДЬКУ

Рівно через рік після втрати свого Захисника його родина прийняла рішення увіковічнити пам’ять про нього. Дочка Андрія Миколайовича Галина зареєструвала петицію до Президента України №22/215350-еп «Про присвоєння почесного звання Героя України (посмертно) старшому сержанту 3 стрілецького батальйону 9 стрілецької роти 3052 військової частини Приходько Андрію Миколайовичу».
 
50-річний Захисник України Андрій Приходько (за цивільного життя — машиніст електровозу Залізничного цеху) був мобілізований ще на початку повномасштабної війни. Захисник служив на Полтавщині, потім – звільняв Харківщину, охороняв кодони країни з боку Бєлгорода. Так було до тієї злощасної зими 2022-го… У грудні їхню бригаду відправили в саме пекло – на Донецький напрямок. Звідти Андрій Миколайович вже не вийшов…

Він героїчно загинув 8-го січня 2023 року поблизу Соледару Бахмутського району на Донеччині. Побратими розповіли, що Андрій Приходько до останньої хвилини свого життя під кулями витягав з окопів молодих хлопців, яких засипало земляною хвилею від вибухів. А себе не зберіг… Без опори та підтримки залишились дружина Тетяна, дочка Галина і син Віталій. Для них Андрій Миколайович був справжнім головою родини – мудрим, відповідальним, люблячим та цілеспрямованим, з добрим великим серцем. Після непоправної втрати родині важко оговтатись, але вони тримаються і пишаються своїм Героєм, прагнуть зробити все можливе, щоб його подвиг заради миру і спокою на Батьківщині був гідно вшанований.

Ось посилання на петицію, яку опублікувала у зверненні до Президента дочка полеглого Героя:
Для того, щоб Володимир Зеленський розглянув це звернення, необхідно, аби воно набрало 25 тисяч голосів. Вже зібрано 5440 (на 10.30 15-го січня).

Шановні колеги, учасники групи, покровчани, друзі! Залишилось 85 днів для того, щоб зайти за посиланням на петицію і зробити благородну справу – внести свій вклад у присвоєння звання «Герой України» (посмертно) мужньому воїну Андрію Миколайовичу Приходьку. Вся процедура займе всього 5 хвилин вашого часу, а насправді ви зробите гідний вчинок, який також стане внеском у нашу спільну Перемогу.
Вічна пам’ять, безмежна вдячність і доземний Уклін Андрію Приходьку. Співчуваємо рідним, бажаємо витримки і досягнення мети — присвоєння почесного звання Герою.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11