Окопні свічки та теплий одяг. Нашим військовим потрібна допомога

     Обороняти державу від лютого ворога українським військовим доводиться незалежно від пори року. Мороз, сніг або дощ, мряка, пронизливий холод, – воювати в таких мінливих погодних умовах дуже складно. І поки мужні Захисники стоять на варті нашого спокою, демонструючи незламність українського духу, обов’язок кожного з нас зробити все можливе, аби українським воїнам було тепліше.

     Незамінним джерелом тепла на фронті є окопні свічки. Останнім часом наші оборонці все частіше звертаються до волонтерів з проханням їх передати. Про це нам розповів благочинний Православної Церкви України міста Покров, протоієрей Іван Назарик:

      – Окопні свічки наші воїни використовують для зігрівання, щоб освітити приміщення, розігріти їжу. Їх перевагою є те, що ворожі системи не фіксують тепла, тому такі свічки рятують життя військових на передовій. І ми можемо їм в цьому допомогти.

     Технологія виготовлення окопних свічок доволі нескладна: у металеві бляшанки поміщають картон, заливають воском або парафіном. Такі свічки мають довготривалий ефект, здатні давати тепло впродовж декількох годин. Їх виготовленням займається волонтерська спільнота нашого міста.

     Тож, звертаємось до усіх небайдужих із проханням долучитися та допомогти з матеріалами для виготовлення окопних свічок. Крім того, військовим потрібен теплий одяг.

     Для допомоги нашим воїнам потрібні:

    • металеві бляшанки,
    • парафін,
    • теплі штани та фуфайки.

      Допомогу приймають у волонтерському штабі при Храмі Святителя Петра Могили Української Православної Церкви міста Покров, у будні дні з 9.00 до 12.00.

      Адреса: вул. Партизанська, 63.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11