Пішов з життя ветеран комбінату – ЧЕПІНСЬКИЙ Леонід Михайлович!

Його по праву називають легендою виробничого і спортивного життя Покровського гірничо-збагачувального комбінату… Леонід Михайлович вже давно був на заслуженому відпочинку, але його ім’я завжди залишалося на вустах учасників спартакіади підприємства. Він невтомно вболівав за спорт, команди його виробничих підрозділів постійно гідно захищали честь цеху і славились своїми здобутками. Він був відмінником виробництва, переможцем по життю, людиною з вольовим характером і тонким почуттям гумору. На жаль, був… На 75-му році серце Чепінського Леоніда Михайловича зупинилось…
Він все своє трудове життя присвятив нашому підприємству – понад 40 років. До 2000-х Леонід Чепінський працював дробарником на Богданівській збагачувально-агломераційній фабриці. Потім перейшов до Ремонтно-механічного цеху, звідки і відправився на заслужений відпочинок. В обох підрозділах був незмінним фізкультурним лідером. Зараз трудову і спортивну династію Чепінських на комбінаті продовжує син Леоніда Михайловича – Андрій Леонідович – начальник дільниці з ремонту збагачувальних фабрик РМЦ.
Трудовий колектив і профспілковий комітет Покровського гірничо-збагачувального комбінату висловлює щирі співчуття родині Чепінського Леоніда Михайловича з приводу тяжкої втрати. Пам’ять про людину, яка залишила свій вагомий внесок у розвиток виробничого спорту, завжди житиме в наших серцях.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11