27 грудня, Дніпропетровщина: вдале полювання на «Шахедів» та обстріли Нікопольського району

Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що наші Захисники неба – бійці ППО, вночі знищили 13 ворожих безпілотників над регіоном. «Шахедів» приземлили у Синельниківському, Нікопольському, Павлоградському та Кам’янському районах.
Окрім того, агресор вкотре спрямував важку артилерію на Нікопольщину – постраждала Червоногригорівська громада. На щастя, загиблих і постраждалих немає.
Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора протягом дня ворог тричі обстріляв з артилерії Марганецьку громаду Нікопольського району. Випустили близько десятка снарядів. Пошкоджено 2 приватних будинки, стільки ж господарських споруд та парник. Дякувати Богу, обійшлося без постраждалих.
Голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко повідомив, що день в Нікополі розпочався з нальоту БпЛА-камікадзе. Посадовець закликав мешканців районного центру перебувати в укриттях до закінчення тривоги.
Зустрічаємо новий день, дякуючи ЗСУ за мужність та стійкість, які вони щомиті демонструють на полі бою. Віримо, у вас, наші незламні воїни.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11