Різдвяна казка завітала до вірян Покрова

     На Різдво, 25-го грудня, у Храмі Святителя Петра Могили Української Православної Церкви міста Покров відбулося особливе богослужіння. З нагоди свята театральний колектив «Сюрприз» Дитячої школи мистецтв (викладач Неля Піхтіна) представив до уваги вірян казкову виставу за біблійними мотивами під назвою «Різдвяний дід».

     Юні таланти нашого міста своєю неймовірною акторською майстерністю розкрили біблійну мудрість, закладену у сюжеті казки. Навіть найменші глядачі зрозуміли, що гарні вчинки примножують добро на всій землі та повертаються сторицею у вигляді Божої благодаті.

     З вдячністю за цікаву постановку парафіяни нагороджували юних акторів гучними оплесками. Святкового настрою дітлахам додали солодкі подарунки від благодійного фонду «Час обʼєднуватись».

     Благочинний Православної Церкви України міста Покров, протоієрей Іван Назарик подякував театральному колективу та його творчій керівниці за чудову виставу. Він закликав всіх присутніх і надалі робити добрі справи.

     Настоятель Храму зазначив, що різдвяні традиції, які передаються з покоління до покоління, є цінним надбанням українського народу:

      – Вітати один одного, колядувати, щедрувати, віншувати і прославляти таким чином Ісуса Христа, може народ, у якого є християнська душа та віра. Український народ впродовж своєї історії постійно тягнувся до Бога. Тільки своїми добрими справами ми можемо знайти дорогу до Господа.

     Отець Іван впевнений, що підтримуючи наших Захисників – «воїнів добра», ми зможемо здолати запеклого ворога:

      Ми віримо, що Господь, який народився у Вифлеємі, допоможе нам здолати ворога. Нехай ці щирі дитячі голоси, які ми сьогодні почули, і дитячі голоси по всій Україні, що славлять нашого Спасителя під час різдвяних свят, будуть почуті. Нехай Господь буде з нами і принесе українському народові Перемогу і мир.

Анастасія ШАБЛЯ

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11