Зі святом, наші шановні колеги, ветерани енергослужби, «воїни світла»! З Днем енергетика!

Щороку 22 грудня, в найкоротший світловий день, своє професійне свято відзначають «воїни світла». Від злагодженої роботи цих спеціалістів залежать добробут держави, затишок у наших домівках, робота підприємств, а також енергетична безпека України.
З початком повномасштабної війни енергетична система нашої держави опинилася під ударом ракет та дронів. Їх ворог скеровує на об’єкти генерації, намагаючись занурити нас в темряву та холод. Але цей виклик гідно прийняли наші мужні, віддані справі енергетики, котрі цілодобово несуть свою варту задля відновлення електропостачання та збереження його балансу .
Попри всі небезпеки та ризики, всупереч намірам окупантів, вони перемагають темряву та несуть світло і тепло в домівки українців.
Ми пишаємося тим, що на Покровському гірничо-збагачувальному комбінаті є своя потужна команда «бійців невидимого фронту». Наші енергетики, під керівництвом досвідченого професіонала своєї справи Павла Літуна, вносять величезний вклад у підтримку життєдіяльності підприємства. Вони роблять все можливе, щоб основні ресурси – світло, вода і тепло — подавались стабільно – у потрібний час, щоб забезпечити енергоефективність комбінату.
Ми щиро вдячні всій енергослужбі підприємства за безцінний внесок у відновлення централізованого водопостачання у Покрові і за те, що гідно несуть свою варту на благо підприємства.

У цей святковий день хочемо висловити подяку всім енергетикам за те, що вони в режимі 24/7 тримають свій надзвичайно важливий для всіх нас фронт, за їхню майстерність та високий професіоналізм. Бажаємо вам міцного здоров’я і тільки мирного неба над головою! Нехай вас завжди зігріває тепло родинного вогника, а кожен день ьвашого життя буде наповнений життєдайною енергією!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11