21 грудня, Дніпропетровщина: масована атака Нікопольського району та влучна робота сил ППО

Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак надав інформацію про те, що вчора ввечері окупанти вкотре цілили по Нікополю. З важкої артилерії випустили більш ніж півдесятка снарядів. Пошкоджені приватний будинок та господарська споруда. А ще – лінія електропередач і газогін. На щастя, загиблих та постраждалих немає.

Також посадовець додав, що близько опівночі в області працювала ППО: в небі над Криворізьким та Дніпровським районами були успішно збиті 2 ворожих безпілотники.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора протягом дня ворог застосував 11 дронів-камікадзе та 5 разів обстріляв Нікопольський район:

У Нікополі пошкоджено 11 житлових будинків та 8 господарських споруд, автобусна зупинка, автомобіль, лінія електропередачі та паркани. Били також по Марганецькій, Покровській та Мирівській громадам. В останній пошкоджена господарча споруда та 2 автомобілі.

З урахуванням того, що російські окупанти не залишають Нікопольщину у спокої, не забуваємо дотримуватись правил безпеки. Водночас віримо тільки у якнайшвидшу Перемогу, працюємо заради цього і дякуємо Захисникам за новий день!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11