Покровчанин Дмитро Шелесько виборов «золото» на Чемпіонаті Європи

Наш земляк, талановитий тайбоксер, вихованець ДЮСШ ім. Д. Дідика Дмитро Шелесько став чемпіоном Європи з тайського боксу серед дорослих. Про це повідомляє пресслужба міського голови.
Чемпіонат Європи з тайського боксу проходив в Анталії з 7 по 14 грудня та зібрав найсильніших спортсменів, котрі у складі національних збірних змагалися за престижні титули. Серед них був і наш тайбоксер Дмитро Шелесько. Хлопець тренується під керівництвом заслуженого тренера України Ігоря Мациборка, вихованці якого вже неодноразово виборювали призові місця на змаганнях різного рівня. Не став виключенням і нинішній Чемпіонат. Дмитро, завдяки своїй відмінній спортивній підготовці, впевнено переміг супротивника, виборовши «золоту» нагороду. Треба додати, що це досягнення для нашого спортсмена не перше – два місяці тому він став чемпіоном Кубка світу серед молоді.
В ході Чемпіонату спортсмени нашої країни вибороли 4 золотих, 3 срібних та 1 бронзову нагороду. Таким чином, в командному заліку українська збірна посіла заслужене І місце.
Ми вітаємо Дмитра та його наставника з такою важливою Перемогою! Віримо, що весь світ ще не раз почує про наполегливого спортсмена з невеликого гірницького містечка країни! Бажаємо Дмитру подальших успіхів та значних досягнень!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11