Юні футболісти Покрова взяли участь в чемпіонаті Незламності

Минулими вихідними на Нікопольщині стартував чемпіонат Незламності серед дитячих команд нашого регіону. Активну участь в ньому взяли й покровчани – вихованці ДЮСШ ім.Д.Дідика. Про це на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук повідомив виконувач обов’язків голови Нікопольської районної ради та ФК «Нікополь» Дмитро Бичков.

Як наголосив посадовець, після майже 2-річної паузи, пов’язаної з війною, 9 команд регіону та 138 футболістів повернулися до участі в змаганнях, які відбуваються в рамках чемпіонату Дніпропетровської області.
Участь у змаганнях взяли наступні команди: ФК «Нікополь», ФК «Нікополь – 2», ФК «Покров», ФК «Покров – 2», ФК «Томаківка», «Колосок» (Першотравневська ОТГ), ДЮСШ Червоногригорівської ОТГ, ФК «Солоне» та ФК «Лідер» (Солоне).

 

Чемпіонат Незламності по футболу серед дитячих команд проходить на полях смт Солоне. Футболісти вже встигли провести перші ігри. Приємно, що серед переможців – покровчани. Так спортсмени з ФК «Покров» обійшли команду «Колосок» з Першотравневого з рахунком 4:0.

Організатори чемпіонату Незламності висловлюють вдячність за підтримку ФК «Кривбас», благодійним організаціям Hilfswerk International, UPUPUkraine. Завдяки такій потрібній допомозі кожна дитина отримала гарну кофтинку з написом «Граємо за Україну» та набір вітамінів для підтримки здоров’я.

Також слова подяки адресовані тренерам, в тому числі й наставнику покровських футболістів Олександру Дюльдіну, котрий, незважаючи на складні часи, продовжує вкладати свою душу у виховання підростаючого покоління.
Всім дякуємо і до нових зустрічей! Вони вже скоро! Граємо за Україну, дякуємо ЗСУ за захист нашої країни і за можливість дітям мріяти! – підсумував початок чемпіонату Незламності Дмитро Бичков.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11