В 2024 році на Дніпропетровщині будуть створені 4 реабілітаційні центри

В наступному році в нашому регіоні завдяки спільним зусиллям корпусу Дніпропетровської обласної ради та голови ОВА Сергія Лисака побудують реабілітаційні центри. Це дозволить зробити реабілітацію військових та цивільних мешканців області не тільки доступною, але й ефективною. Про це на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук повідомив голова облради Микола Лукашук.

 

Як акцентував Микола Васильович, цьогоріч відкрив свої двері для відвідувачів сучасний центр реабілітації в Кам’янському. До кінця 2023-го подібний заклад запрацює й у Павлограді. Його фінансування частково забезпечив міський бюджет.
А вже наступного року планується завершити будівництво ще 4 закладів: трьох у Дніпрі та одного у Кривому Розі.

У 2023 році на реалізацію соціально важливих проєктів з обласного бюджету було виділено понад 235 млн грн. Кошти на продовження будівництва наступного року закладено в бюджет регіону. За це депутати проголосували на сесії облради на початку грудня.
Микола Лукашук подякував депутатам та ОВА за підтримку та реалізацію таких важливих ініціатив, міським головам за участь у співфінансуванні та оперативному створенні мережі високоефективних реабілітаційних закладів в області.

– Ми продовжуємо працювати єдиною командою заради якнайшвидшої Перемоги та розвитку кожної ключової сфери нашого регіону, – наголосив посадовець.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11