«Київстар» продовжує усувати наслідки масштабної хакерської атаки

Телекомунікаційна компанія «Київстар», яка вчора піддалася потужній хакерській атаці, заявила про те, що частково вдалося відновити роботу послуг фіксованого зв’язку. Проте роботи ще багато. Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії у соцмережі Фейсбук.

Також зазначається, що зараз спеціалісти працюють над відновленням інших послуг та роблять все можливе, щоб якнайшвидше завершити роботу.

Згідно з прогнозами, остаточно відновити всі послуги спеціалісти планують протягом 13 грудня 2023 року. Зазначається, що відновлення сервісів може відбуватись поступово, про що буде повідомлятися додатково.

Після стабілізації роботи мережі усі абоненти і корпоративні клієнти, які внаслідок хакерської атаки не могли скористатись сервісами компанії, обов`язково отримають компенсації. Вся команда Київстар висловлює вдячність абонентам, колегам по телеком ринку, корпоративним клієнтам за розуміння і підтримку, – заявили у компанії.

Нагадаємо, що вчора вранці абоненти компанії зіштовхнулися з неможливістю здійснювати дзвінки та користуватися мобільним інтернетом. Пізніше у «Київстар» пояснили, що мережа зазнала потужної хакерської атаки. Її основною метою було руйнування інфраструктури. Хакерам частково вдалося її досягти.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11