11 грудня, Дніпропетровщина: Дякуємо ЗСУ за новий український ранок

Мирний початок нового тижня. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак надав інформацію про те, що ніч в регіоні минула без обстрілів.

Там, де здобувається ця тиша, немає вихідних. І точно знають, якою ціною… Там, на фронті, мають відчувати нашу підтримку. Знати, що цей шлях до Перемоги ми долаємо разом. Із вдячністю до оборонців, які на захисті країни 24/7, гарного понеділка! – побажав посадовець.

Вкотре страждає Нікопольщина. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора безпекова ситуація в регіоні вкотре була напружена:

За день ворог 4 рази атакував Нікополь. Застосував 3 дрони-камікадзе та обстрілював з артилерії. Внаслідок обстрілу пошкоджена складська будівля та лінія електропередачі. На щастя, люди не постраждали.

Голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко повідомив, що ніч в громадах району минула без обстрілів та надзвичайних ситуацій.

Протягом дня існує ймовірність обстрілів прибережних територій. Тому мешканцям краще дослухатися до попереджень про небезпеку, – закликав очільник РВА.

Зустрічаємо новий тиждень зі слів подяки ЗСУ та вірою у те, що наша Перемога не за горами!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11