Регіон долає наслідки негоди. Всі служби працюють в режимі 24/7

У ніч проти понеділка Україну накрив потужний циклон зі шквальним вітром та сніговими заметами. Не обійшла негода і Дніпропетровську область, разом з нею — і Нікопольщину. Яким чином регіон долає наслідки негоди, розповіли у своїх зведеннях начальник Дніпро ОВА Сергій Лисак та керівник обласної ради Микола Лукашук.

Так, за інформацією Сергія Лисака, станом на ранок на Дніпропетровщині було повністю знеструмлено 178 населених пунктів, ще 92 – частково.

Загалом без світла залишилися понад 44 тис. родин. Попри складні умови майже 200 енергетиків працюють для того, щоб полагодити пошкоджене енергообладнання та повернути тепло та світло у домівки мешканців нашого регіону.

Для розчистки державних та місцевих автошляхів виведено понад 100 одиниць техніки. Вони вже прочистили та обробили протиожеледною сумішшю майже 4 тис. кілометрів автошляхів регіону. За словами посадовця, наразі всі траси проїзні.

Микола Лукашук додав, що через негоду найбільше постраждали громади Нікопольського, Павлоградського, Синельниківського та Кам’янського районів, де сильний вітер призвів до масових падінь дерев та поривів електроліній. Силами енергетиків вже відновлено електропостачання для 29 тис. осель області. Поки що знеструмленими залишаються 44 тисячі домоволодінь.

Дякую усім службам, нашим енергетикам ДТЕК Дніпровські електромережі, які працюють зараз в екстремальних умовах, аби відновити світло у домівках наших мешканців, – наголосив посадовець.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11