Приєднутесь до проєкту «Персональний Миколай» для дітей-переселенців

В Україні напередодні зимових свят стартує проєкт «Персональний Миколай» для дітей ВПО. Про це Мінреінтеграції повідомляє у своєму офіційному Телеграм-каналі.

Така ініціатива не нова. Вона була започаткована в 2022 році. Тоді завдяки проєкту подарунки від небайдужих українців до дня Святого Миколая отримали понад 1 тис. дітей із  внутрішньо переміщених сімей.

Цьогоріч благодійники також закликають долучитися до підтримки маленьких переселенців, що були змушені покинути рідну домівку.

Для цього варто заповнити спеціальну анкету та обрати вид допомоги.

Зокрема, пропонують наступні варіанти: 

  • стати персональним Миколаєм (купити подарунок для дитини ВПО за запитом).
  • поділитись речами та іграшками власної дитини (речі мають бути в гарному стані та без дефектів).
  • відправити донат від Миколая (частина коштів буде спрямована на закупівлю подарунків дітям, решта –  на речі першої необхідності).  

Як працює цей соціальний проєкт? 

  1. Батьки, які є верифікованими у базі rechi support (ресурсі, що обʼєднує людей, яким потрібна допомога і які можуть цю допомогу надати), надсилають волонтерам інформацію про побажання і мрії своїх дітей. 
  1. Благодійники передають ці запити персонально кожному, хто заповнив анкету для участі у проєкті. Учасники готують подарунок конкретній дитині та відправляють «прямо під подушку». 
  1. Серед запитів цього року: конструктори, книжки, пазли, ляльки, музичні інструменти, машинки, набори бісеру, прикраси, настільні ігри тощо.

Давайте разом подаруємо діткам свято, надію на якнайшвидшу Перемогу України та їхнє повернення до рідних домівок!

 

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11